To je sasvim normalna stvar i prolazi s vremenom, to mislim na situacije u tvojim godinama. Oko toga se ja bi ne bi puno dramio. Naravno da je sada psihološka barijera u glavi ali to može biti i problem dugoročni ako se ne pomiriš da ćeš u početku brže završavat posao a kasnije puno duže i da ćete i ti i ona puno više uživati u seksu nakon što malo "naučite" stvari. Kao što Ivan kaže, udri više puta dnevno bar sada možeš u tim godinama, šta ti fali, a ni njoj ne bi trebalo biti mrsko hahah.
E sad kad je već tu priča o toj temi... Kod odraslih to i nije baš normalna stvar a ima toga puno (znam za dva slučaja kod osoba ~30 godina). Nemoj sad ovo čitati brzi što pišem, da se ne uspaničiš jer ne mora biti tvoj slučaj. U tvojim godinama je to normalno i s vremenom postane odnos duži i bolji. Ovo je kad neko ima baš problem preuranjene ejakuacije... Taj problem ima dosta ljudi (ne sad baš svaka osoba ali ga ima puno više nego ljudi priznaju) ali ne vole o njemu pričati i ta tema je nekako tabu na našim prostorima. Slučajno sam jednom liku vidio na mobitelu da nekakav Nobel gleda i otvorim ja to na svom mobitelu kad ono lijek za prebrzo svršavanje (navodno je baš lijek baš za to koiko sam na brzinu skužio nisam ulazio u detalje nije me toliko zanimalo).
I sad razmišljam kako pokrenut temu o tome s njim na kavi ali se bojim reakcije. I nikad nisam pokrenuo priču jer je to nekako tabu tema kod nas. Dobar je lik, da se ne naljuti. A inače je on u vezi već 4-5 godina s jednom curom i ne traži on to bez razloga. Očito taj problem postoji ali o tome nitko ne voli. Kao ni o temi koja je prosječna veličina, a svi se boje da im je premali.